Over SOURCE Advies


Linkedin


Opgeleid tot accountant en belastingadviseur voor het MKB. Met die breed inzetbare kennis en ervaring in accountancy en advisering is Source jou graag van dienst voor het vinden van antwoorden op vragen over de inrichting van je organisatie, de ondernemingsvorm, belastingwetgeving, investeringen en bedrijfsopvolging.

Arjen van Braak


Als accountant en belastingadviseur is Arjen van Braak sparringpartner voor ondernemers. Met oog voor zowel de organisatie van de ondernemer, als de ondernemer zelf. Zijn eigen ervaring en opgedane kennis als ondernemer in de accountants- en adviespraktijk is daarbij een belangrijke bron om uit te putten. Zowel wat betreft de herkenning in de uitdaging die het ondernemerschap biedt, als de schat aan ideeën en oplossingen bij organisatorische of financiële vragen.

‘Als ondernemer heb je behoefte aan duidelijkheid. Die wil ik geven, waarbij inzicht in belasting, administratie, jaarrekening, financiering en organisatie de kern is. Dit zijn namelijk onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken heeft. En om op al deze onderdelen succesvol te zijn is het belangrijk om je doel, missie en visie helder te hebben. Belangrijk daarbij is, wie ben je zelf en wat wil je bereiken? Vanuit Source Advies wil ik je hierin begeleiden en adviseren om jou en je organisatie verder te brengen!”

Hoe? Dat licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.

Kennismaken?