Organisatie advies

Als ondernemer ben je vaak de specialist op je vakgebied, maar ook personeelsmanager, communicatiestrateeg, financiële spin in het web en wellicht nog veel meer. In die systemen structuur aanbrengen, voor jou als ondernemer en je onderneming, dat is waar wij je in begeleiden. Ons doel is jou als ondernemer in je kracht zetten!

Hoe vaak neem jij de tijd om te kijken/beoordelen of het oorspronkelijke doel nog steeds in het vizier is? Volg je de missie nog? Houd jij je visie tegen het licht? Meestal zijn dit de onderwerpen die je uit het oog verliest doordat je zelf teveel op de uitvoering van taken zit. Jij weet tenslotte precies hoe het moet, de verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Persoonlijk leiderschap

Een belangrijk ijkpunt hierbij is je eigen intern kompas: wat zijn je waarden, je visie en je missie. Je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen of herontdekken geeft je de juiste richting en houdt je op koers. Je beslissingen kun je hierop afstemmen. Dat is staan voor jezelf, je onderneming en alles wat daar bij komt kijken. Wij zorgen dat dit onderwerp aan de orde komt, aandacht krijgt en begeleiden je vervolgens met  de verdere ontwikkeling.

Interne organisatie: team

Om het doel te bereiken zijn structuren opgezet, procedures vastgesteld en processen in gang gezet. Functioneren deze naar behoren en waar zitten mogelijkheden tot verbetering? Wij brengen de kansen en knelpunten in kaart, zorgen voor training en begeleiding om te komen tot een hecht team.

Herkenbaarheid van je organisatie naar buiten

Jouw onderneming maakt deel uit van een groter geheel. Hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming herkenbaar naar buiten treedt en laat zien wat ze te bieden heeft? Dit lukt je alleen als je je doel en je intern kompas helder voor ogen hebt, dat overbrengt op je team en vervolgens naar buiten. Ook hier kunnen we je begeleiden bij de totstandkoming van je merkwaarde.

Kortom: doe je wat je moet doen?! Zullen we een keer samen sparren?