Ondernemerspelgrimage

Kansen zien, benutten en waarde creëren voor je organisatie, je team, jezelf en je omgeving

Is het tijd voor jou om met je onderneming een stap te maken?

 

Succesvol ondernemerschap wordt, naast een solide aanbod van producten en/of diensten, bepaald door drie grootheden:

  • Kansen zien.
  • Kansen benutten.
  • Waarde creëren.

Een ondernemende houding is voor het zien en benutten van kansen is essentieel. Je zult ‘een neusje’ moeten ontwikkelen om de kans te zien waar anderen aan voorbij lopen. Daarna zal je de creativiteit moeten opbrengen om de kans te (leren) benutten.

Inzicht, kennis en ervaring in de ‘harde en zachte kant’ van organisatieontwikkeling zijn bepalende factoren voor succesvol ondernemerschap en, in het verlengde, voor het voortbestaan van de onderneming.

Source Advies en SAMI-training bieden je een unieke, intensieve, diepgaande, grensverleggende ondernemerspelgrimage aan in Sapmi (Zweeds Lapland). Tijdens deze training, waarin de harde en zachte kant van organisatieontwikkeling centraal staan, ga jij de volgende stap voor je onderneming vormgeven.

Financiën, risicobeheersing, belastingen

(de harde kant) bepalen de stevigheid van het fundament van je organisatie. Tijdens de ondernemerspelgrimage wordt er een vergrootglas gelegd op ‘hoe het nu is’ en op ‘hoe het zou moeten zijn’. En natuurlijk ook ‘hoe jouw wijze van leidinggeven zich hiertoe verhoudt’.

Je organisatieopbouw, de samenwerking binnen je team en jouw persoonlijke ontwikkeling

(de zachte kant) bepalen de ‘stroomlijn’ binnen je organisatie. Als dit niet op orde is, ontstaat er gedoe, last en/of storingen. Het wordt dan tijd om hier een vergrootglas op te leggen.

Wil jij een stap met je onderneming maken? Durf jij een avontuurlijke pelgrimage in de adembenemende natuur van Lapland aan?

Neem contact op en we vertellen je (bijna) alles over deze “chance and change of a lifetime”.

Deelname:      Inschrijving

Wie wij zijn?

Arjen van Braak – Source Advies

Ondernemer, bedrijfsadviseur, accountant, belastingadviseur, expeditieleider

www.source-advies.nl

Servaas Klute – SAMI-training

Ondernemer, ex-topsporter/trainer, expeditieleider, trainer, coach, teamcoach.

www.sami-training.com

Pieter Gilhuis – SAMI-training

Ondernemer, expeditieleider, trainer, coach, teamcoach.

www.pietergilhuis.com

“Een maand na de winterpelgrimage in Lapland kijk ik terug op de impact die deze training heeft gehad op mezelf en op mijn leven en die is gigantisch. Ik heb in 2 maanden tijd een pad afgelegd naar diepere zelfregie en volwassenheid zoals me dat nog niet eerder was gelukt. Het is de diepgang van deze training die zo doeltreffend werkt. Ik heb het idee dat hiermee automatisch alle ruis uit mijn werk- en privéleven is gedrukt. Dit is een absolute aanrader voor mensen in het onderwijs en bedrijfsleven, maar niet minder voor zelfstandig ondernemers die vanuit zuivere zelfregie transparant 1 op 1 hun product willen afleveren aan hun klanten en voor dromers die hun dromen willen laten leven door te wortelen in een vruchtbare grond. En wat een gave trip met 8 geweldige mensen!!!”

About the author